Bastían frá Þóreyjarnúpi got 10 for tölt !!!

Bastían frá Þóreyjarnúpi got 10 for tölt !!!

Deila

At the breeding show in Denmark today, Tryggvi Björnsson rode the Stallion Bastían frá Þóreyjarnúpi to an amazing 10 for tolt! Bastían is born 2010 and is a son of Bragi frá Kópavogi and Saga frá Þóreyjarnúpi. He is registrated With 15 offsprings in WF – all born in DK. 

Only 16 horses in history has recived 10 for tolt before him – Kormákur fra Lipperthof, Rauðhetta fra Kirkjubæ, Mjölnir fra Sandhólaferju, Víkingur fra Voðmúlastöðum, Hekla fra Heiði, Garri fra Reykjavik, List fra Vakurstöðum, Hátíð fra Úlfsstöðum, Díva fra Álfhólum, Alfa fra Blesastöðum 1A, Arion fra Eystra-Fróðholti, Katla fra Ketilsstöðum, Sending fra Þórlákshöfn, Álfhildur fra Sydri-Gengisholum, Konsert fra Hofi, Ljósvaki fra Valstrýtu and Thyrla från Lilla Årnebo.

ENGAR ATHUGASEMDIR

SKRIFA ATHUGASEMD